|
Փոխարժեքներ
24 10 2025
|
||
|---|---|---|
| USD | ⚊ | $ 382.54 |
| EUR | ⚊ | € 443.29 |
| RUB | ⚊ | ₽ 4.6972 |
| GBP | ⚊ | £ 510.19 |
| GEL | ⚊ | ₾ 140.81 |
ԱՄՆ Սքրենթոն քաղաքի համալսարանի գիտնականները պարզել են, որ շաքարի քանակն արյան մեջ կարող է նվազել, այսպես կոչված, քլորոգենային թթուների շնորհիվ, որոնք պարունակվում են սուրճի մեջ. հայտնում է mhealth.ru-ն:
Սակայն սուրճը բովելու հետևանքով այդ նյութերը մասամբ չեզոքանում են: Այդ իսկ պատճառով փորձագետների մի խումբ սուրճի կանաչ հատիկների մզվածքով դեղահաբեր են ստեղծել: