close
Եղանակը Երևանում
24 Մարտի 2019
-2°
+3°Ցերեկ
-3°Գիշեր
weather
close
Փոխարժեք
24 Մար 2019
USD1485.86
GBP1636.57
EUR1549.22
RUB17.58
close

ՀՀ, ք. Երևան Հանրապետության փ. 30

+374 10 52 15 01
ՎԵՐԵՎ

Коммерсантъ-ն անդրադարձել է խաշին

Խճանկար

15 Դեկտեմբերի 2018, 16:36
 Коммерсантъ-ն անդրադարձել է խաշին

Ռուսական КоммерсантЪ Weekend-ը  մարդու օրգանիզմի համար խոզի խաշած տոտիկների օգտակարության մասին նյութ է հրապարակել:

Афиша-Еда կայքի խմբագիր Ալեքսեյ Զիմինը գրում է, որ խոզի քիթը և տոտիկները ուղղակի կոլագեն են: Ըստ նրա` խոզի վերջույթները  մեծ քանակությամբ այդ սպիտակուցն են պարունակում, որը ջերմային վերամշակման ընթացքում դոնդողանյութի են վերածվում: Հեղինակի խոսքով՝ այդ նյութը շատ օգտակար է մարդու առողջության համար:

«Բժիշկները խորհուրդ են տալիս ոսկրային վնասվածքների ու սալջարդների դեպքում առավոտյան գնալ հայկական ռեստորան և խաշ պատվիրել: Դա տաք, հեղուկ դոնդողանյութով ճաշատեսակ է», - գրում է հոդվածի հեղինակը:

 

yerkir.am
Ամենաշատ ընթերցվածները
Yandex.Metrica